Nettbutikk

Stort utvalg av kvalitetssykler

Er det på tide å oppgradere den gamle sykkelen din? På sykkellykke.com selger vi en rekke forskjellige høykvalitets sykkelmodeller til gode priser. Enten du leter etter en klassisk herre- eller damesykkel i tidløs design eller en praktisk lastesykkel med plass til barna, vil du finne et bredt utvalg hos oss. I vårt sortiment finner du også en rekke unike sykkelmodeller som sammenleggbare sykler og tandemsykler, akkurat som du også finner et bredt utvalg av både praktiske og elegante elsykler designet for å gjøre den daglige transporttiden litt raskere. Hvis du er nostalgisk med forkjærlighet for original, klassisk design, kan du også utforske vårt utvalg av veloppussede sykler fra 50-, 60-, 70- og 80- tallet her.

Sykler produsert av anerkjente produsenter

Hos sykkellykke.com er kvalitet og funksjonalitet helt avgjørende. Felles for alle sykler i vårt sortiment er derfor også at god kvalitet og funksjonalitet er høyt prioritert for å fremme sykkelglede. Vi vet hvor viktig det er at sykkelen din støtter dine personlige behov, og at du kan glede deg over sykkelen din i lang tid. I vårt sortiment finner du derfor også sykler produsert av anerkjente produsenter med mange års erfaring i feltet. Blant annet finner du en rekke sykler fra merket Azor, som produserer syklene sine for hånd på bestilling. Våre sykler av merket Achielle har også produsert sykler for hånd siden 1946 og har dermed solid erfaring med å produsere funksjonelle kvalitetssykler i et klassisk og elegant design.

Bevar sykkelgleden

På sykkellykke.com mener vi at riktig sykkel er helt avgjørende for å opprettholde sykkelgleden. Hvis du er avhengig av sykkelen din til og fra arbeid, kan det bli kjipt å sykle om ikke sykkelen din er av god kvalitet og samsvarer med dine behov. Med riktig sykkel av god kvalitet kan du gjøre den daglige sykkelturen til en lek og nyte den funksjonelle sykkelen din. Og vår entusiasme for sykling slutter ikke her – det er et hav av fordeler ved å velge sykkel som transportmiddel; det er et grønt alternativ til bilen, samtidig som det er en enkel måte å snike inn frisk luft og trening i hverdagen. Dette er ikke å si at sykkelen utelukkende er et praktisk verktøy i hverdagen; sykkelen åpner også for mange friluftsopplevelser med god mulighet for å nyte naturen med familie og venner både med alt fra kortere sykkelturer til lengre sykkelferier.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål angående vårt sortiment eller noe annet, er du alltid velkommen til kontakte oss på telefon: 69 79 46 60 eller e-post: Brev@sykkellykke.com