Om Sykkellykke

Sykkellykke.com er en nettbasert sykkelbutikk eiet og drevet av Torsnes AS. Vi leverer sykler litt utenom det vanlig, noe ikke alle andre har. Vi har en forkjærlighet for nederlandske, klassiske bysykler og lastesykler i ulike varianter. Vårt utvalg innenfor sistnevnte er bredt, alt fra de rimeligste og enkle modellene, til high end, håndlagde sykler fra Azor.

Torsnes AS ble etablert i 2019. Både innehaver og mekaniker har begge mange års erfaring fra bransjen. Vårt lager, verksted og kontor er i Fredrikstad Kommune, litt utenfor byen i bygda Torsnes. Her holder vi til i landlige omgivelser hvor det er fint å teste ut sykler. Ettersom bedriften er nettbasert, lønner det seg alltid å gjøre en avtale før du kommer. Det er ikke alltid vi er inne. Det er heller ikke praktisk mulig å ha alle modeller i demo, men vi har alltid noen sykler slik at du kan teste både to og tre hjul, og lav og høy prisklasse.

Finner du ikke produktet du leter etter på nettsiden, enten det er snakk om en sykkelmodell eller reservedeler, så ta kontakt. Vi har mange kontakter i inn- og utland, og skaffer det aller meste.

Når behovet for service eller eventuelt en garantisak dukker opp, behøver du ikke å være redd for avstanden. Du leverer sykkelen til ditt nærmeste sykkelverksted, så gjør vi en avtale med dem og hjelper dem over telefon om det er behov for det. Våre sykler består av standard slitedeler som ethvert sykkelverksted er i stand til å skaffe og skifte.

Ønsker du demo, men kan ikke ta turen til Fredrikstad? Vi er ofte på tur i Østfold, Oslo og omegn, og kan gjerne svinge innom og besøke deg. Ta kontakt, så avtaler vi tid og sted.