Sykkelverksted i Fredrikstad: man til tor 10-17, fre 10-16 lør, 10-14

Sykkelverksted i Spydeberg: etter avtale, telefon 69 79 46 60 – tast 2

Sykkellykke.com startet som en nettbasert sykkelbutikk, eiet og drevet av Torsnes AS. Etterspørselen etter god, gammeldags sykkelservice i Fredrikstad førte til at vi høsten 2021 åpen verksted på Sellebakk. Her har vi også et utvalg av sykler for salg. I tillegg til tradisjonelle tråd- og elsykler, leverer vi sykler litt utenom det vanlig, noe ikke alle andre har. Vi har en forkjærlighet for nederlandske, klassiske bysykler og lastesykler i ulike varianter. Vårt utvalg innenfor sistnevnte er bredt, alt fra de rimeligste og enkle modellene, til high end, håndlagde sykler fra Azor.

Torsnes AS ble etablert i 2019. Både innehavere og mekanikere har mange års erfaring fra bransjen. Vårt lager, verksted og kontor er i Fredrikstad, nærmere bestemt på Sellebakk. Det lille tettstedet ligger midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad langs østbredden av Glomma.

Vinteren 2024 åpnet vi sykkelverksted i Spydeberg etter at vi inngikk et samarbeid med Hverdagssyklisten. 

Finner du ikke produktet du leter etter på nettsiden, enten det er snakk om en sykkelmodell eller reservedeler, så ta kontakt. Vi har mange kontakter i inn- og utland, og skaffer det aller meste. Det er langt fra alt vi legger ut på nettsiden.

Når behovet for service eller eventuelt en garantisak dukker opp, behøver du ikke å være redd for avstanden. Du leverer sykkelen til ditt nærmeste sykkelverksted, så gjør vi en avtale med dem og hjelper dem over telefon om det er behov for det. Våre sykler består av standard slitedeler som ethvert sykkelverksted er i stand til å skaffe og skifte. Vi kan også være behjelpelige med å hente og bringe sykler i Østfold, Akershus, Oslo og Vestfold.

Ønsker du demo, men kan ikke ta turen til Fredrikstad? Vi er ofte på tur i Østfold, Oslo og omegn, og kan gjerne svinge innom og besøke deg. Ta kontakt, så avtaler vi tid og sted.